Deosebit de entuziasti in misiunea noastra va oferim serviciile noastre de masaj erotic 24 de ore, 7 zile pe saptamana, atat in incinta salonului cat si in camera de hotel. Un apel telefonic si 30 de minute sunt mai mult decat suficiente pentru a va bucura de prezenta senzualelor noastre modele, Salonul de masaj erotic Artemis Masaj creeaza o ambianta exotica, imbinand parfumul si lumina camerei, creand mister, unde senzatia si placerea se vor amplifica. Am creat un loc special pentru toti cei care isi doresc RELAXARE, locul in care sa uiti de stresul zilnic acumulat, locul in care sa te bucuri de cel mai bun masaj de relaxare si de cel mai tandru si erotic masaj de care ai avut parte vreodata, acesta este salonul Artemis Masaj.

                    Masajul nostru are un efect indescriptibil : atinge, relaxeaza, seduce si magnetizeaza. Masajul este una dintre cele mai vechi terapii naturiste. El contribuie la sanatatea fizica si emotionala si in functie de miscarile practicante, poate stimula si relaxa muschii, imbunatati circulatia si favoriza vindecarea unor mari varietati de suferinte. Masajul este usor de realizat. Puteti incerca singuri unele tipuri de masaj. Rezultatul este mai bun daca urmati instructiunile si va face altcineva masaj. Pentru a face masaj nu aveti nevoie decat de maini si de... muschi! 1.Ambianta Senzatii si Mister intr-o ambianta de neuitat! Salonul de masaj Erotic Artemis Masaj iti ofera o alta realitate. O realitate a frumusetii, a linistii si a armoniei dintre trup si suflet. Placerea noastra este sa va oferim relaxare si senzualitate in cel mai profesional mod.

                Atingeri tandre si fine pe corpul nud…. Erotism aparte, o experienta cu totul deosebita, intimitate, rafinament – le veti gasi doar la salonul de masaj erotic Artemis Masaj din Iasi. Lasa-te sedus si vei simti cel mai erotic si senzual sentiment intalnit vreodata. Prin atmosfera creata in salon si calitatea serviciilor, incearcam sa va rupem de viata de zi cu zi si sa va aruncam intr-o experienta unica, rafinata, si totodata foarte relaxanta. Garantam satisfactia dumneavostra in salonul nostru si suntem siguri ca odata veniti, veti reveni cu placere . Maseuzele noastre vor face tot posibilul ca sederea dumneavoastra la noi sa fie cat mai placuta.