Echipa noastră


                            Alaturi de noi poti descoperi misterele masajului ,atingerile senzuale si relaxarea deplina.

 Serviciile noaste sunt asigurate de maseuze calificate, tinere, atragatoare si senzuale, in compania carora veti traii clipe unice.

 

                                                           Masaj de relaxare


                 Orice parte a corpului, de la cap pana la degetele de la picioare este atinsa cu constiinciozitate in mod egal. Tensiunea fizica se dizolva in atingerile usoare, energia vietii curgand usor prin intregul corp. Cunoastem secretele efective ale reducerii stresului si avem mai multe pentru a-ti relaxa nervii din viata cotidiana. Masajul te face sa vibrezi , are un efect revigorant si relaxant asupra intregului organism.

                                                         Masaj senzual

                 Masajul senzual al intregului corp include pe de o parte relaxarea precum si o inspiratie senzuala care iti va extinde simturile la nivel fizic si spiritual. Astfel maseuza isi foloseste mainile si corpul, lenjerie fina, uleiuri parfumate si tot ce inseamna senzualitate. Prin atingerile senzuale realizate cu diferite intensitati pe intreaga suprafata a corpului ne ajuta sa dobandim un bun control asupra potentialului creator. Circulatia libera si viguroasa a energiei sexuale prin tot corpul va ave ca rezultat cresterea vitalitatii, a fortei fizice dar si obtinerea unui echilibru emotional si mental durabil, stabil.

                                                           Body masaj

               De indata ce vei fi pregatit sa te lasi contopit de mangaieri, puterea ta si dragostea fata de propria ta persoana se reactiveaza. Experimenteaza sentimentul placerii prin atingerile tandre si senzuale de catre corpul maseuzei. Punctele energetice ale corpului sunt stimulate in timpul acestui proces si se produce conexiunea intre inima si centrul energetic sexual. Acest tip de masaj precede sedinta de masaj erotic oferit de maseuzele noastre.

                                                         Masajul erotic

              Energia sexuala care este energia de baza in viata noastra, elixirul vietii este retinuta si suprimata in contextul cultural. In timpul sedintei de masaj erotic revine la viata si se distribuie in tot corpul. Maini cunoscatoare iti vor masa corpul, urechile tale vor fi invaluite intr-o muzica placuta, toate simturile tale vor fi trimise intr-o calatorie de neuitat. Aplicand consecvent tehnicile de masaj erotic deschidem calea spre o viata implinita si fericita cu efecte regeneratoare asupra tuturor celorlalte nivele ale fiintei noastre. Primirea masajului erotic unifica mintea si trupul, imbunatatesc priza de cunostinta asupra senzatiilor.

                                                           Masajul erotic dublu

                  Va oferim acest ritual al masajului erotic dublu insemanand ca vei fi atins de doua maseuze simultan. Vei simti patru atingeri intr-un mod original si jucaus. Aceasta va mari placerea mai mult decat de doua ori ! Cand primesti un masaj erotic, o mare placere se obtine din respiratii adanci si regulate.

                                                                Show lesbi

 

                 Un show erotic, este un masaj erotic aparte, in cadrul caruia, doua domnisoare se ocupa doar de tine. Un show erotic, satisface indeplinirea unei fantezii masculine autentice, ce exista in fiecare barbat! Domnisoarele se ating, se mangaie se saruta chiar si in zonele intime iar aici poti participa si tu vizual sau tactil dupa bunul tau plac.

                                                                Deplasare la hotel

 

                       Una sau doua dintre maseuzele noastre te vor vizita in camera ta de hotel si iti vor oferi clipe de extaz. poti alege maseuzele direct din galeria foto sau alegem noi pentru tine. Garantam satisfactie 100%